Toata iarna ne-am dorit o vacanta de schi intr-un camping din Austria, dar pentru ca ne-am hotarat tarziu nu am mai gasit locuri. Am testat insa o iesire la Poiana Brasov, de 8 Martie.

Ca sa nu trezim copilul la prima ora, am dormit in seara dinaintea plecarii in rulota. Am plecat devreme din Bucuresti, la 4 dimineata, iar la 7:30 eram in Poiana.

 

Buna dimineata, Brasov!

Dupa ceva cautari, am gasit o parcare privata, in spatele hotelului Teleferic, cu pretul de 5 RON/ora. Este o parcare mare, cu bariera, la 2 min de mers pe jos de gondola.

 

Parcarea a fost luata cu asalt in urmatoarea jumatate de ora, iar la 8:00 nu mai era niciun loc liber. Am trezit copilul, am scos din frigider bunatatile aduse de acasa si ne-am baut cafeau fierbinte.

Am avut parte de o zi insorita si de zapada buna daca tinem cont de gradele aratate de termometru. Fiind pentru prima data in Poiana, am pornit cu entuziasm sa descoperim partiile. Ne-a placut foarte mult partia Lupului cu oprire pentru un vin fiert la Cabana Postavarul si telescaunul de 4 locuri de pe ultima portiune.

 

 

 

 

Dupa masa, zapada apoasa ne-a cam obosit. Copilul a facut o pauza de o ciocolata calda in rulota.

Dupa masa de seara, la restaurantul Coliba Haiducilor aflat chiar in spatele parcarii, am facut o plimbare prin Poiana.

Am campat peste noapte in aceasta parcare linistita, inconjurata de padure. A plouat marunt toata noaptea iar la prima ora trezirea a fost facuta de ciripituri pe toate tonurile.

A fost o experienta minunata!